Boost Experience Nieuwkuijk

Uitdaging

Boost Group (Shopper Marketing bureau in Nieuwkuijk) bestaat ruim 10 jaar en wilde zichzelf nog steviger op de kaart zetten van fabrikanten, retailers en bureaus. Naast conceptontwikkeling en uitvoering heeft Boost Group ook uitstekende competenties op het gebied van kennis en data.

Oplossing

Mediativity kwam op het idee om een bestaande showroom in het pand in Nieuwkuijk om te vormen tot een Boost Shopper Marketing Experience; een unieke kennis- en inspiratie boost op het gebied van Shopper Marketing voor fabrikanten, retailers, media- en reclamebureaus, exploitanten en andere professionals in een inspirerende, state-of-the-art Experience van maar liefst 600m2 in Nieuwkuijk (bij Den Bosch). Een primeur voor Nederland!

Er is veel te leren, te beleven en te ontdekken! Bezoekers gaan zien en ervaren hoe ze shoppers kunnen verleiden tot aankoop via Outdoor, NearStore en InStore. Ze leren er alles over “the moment of truth” op de winkelvloer. Kennis, ervaring, storytelling, cases, best practices, ROI-/effectiviteitsonderzoek, presentaties, interactieve opdrachten en games zijn afzonderlijk verpakt in diverse “Shopper Marketing Pitches” (SMP´s) van elk 30 minuten. En ze kunnen zelf kiezen welke SMP´s ze willen volgen.

Resultaat

Boost Shopper Marketing Experience opent haar deuren op 9 mei 2011. Meer informatie op http://www.boostgroup.nl

Boost Shopper Marketing Experience: Activating Ideas & Elevating Knowledge.

Terug naar het overzicht